lördag 4 juli 2015

Senaste träffen var årets reenactment, slaget vid Palmito ranch! Vi var ett 60-tal soldater som deltog i stridigheterna och umgicks i leran!

som tur var så tog tydligen vattnet slut i övre atmosfären under lördagens huvudslag så de 100-talet åskådarna som kom ut kunde avnjuta spektaklet i försiktig vårsol!

Annars var det regn och lera som dominerade, tur att vi hade besök av så trevliga kamrater så det uppvägde det dåliga vädret!

Nytt för i år var att vi anordnade lite "familje aktiviteter" i anslutning till slaget såsom tipsrunda, luftgevär och bågskytte samt kast med tomahawk! Vi upplevde det som uppskattat och kommer med stor sannolikhet utveckla detta till nästa år!


Civil war weekend 1 - 2 augusti
1- 2 augusti är det civil war weekend på High Chaparral! mer info HÄR

Norrtälje historiska dagar 22 - 23 augusti
Nästa aktivitet som Club of Western deltar på är "Norrtälje Historiska dagar" som i år hålls i socitetsparken i centrala Norrtälje!
All medlemmar uppmanas att komma och deltaga och visa upp föreningen! Vi kommer att slå upp ett tältläger där vi visar upp nord och sydstatare, cowboys, trappers och kanske någon enstaka indian!

Vi reser lägret den 21 augusti och avrustar den 23:e


Väl mött!
Styrelsen genom ordf. Lundman


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar