måndag 28 september 2015

Slaget vid Balls bluff


Vi var ett tiotal medlemmar från föreningen som var ner till våra goda vänner i Blekinge. Nord o Syd arrangerade i år slaget vid "Balls bluff" vid Järnaviks camping i Bräkne-Hoby. Som vanligt var det ett bra arrangemang med spektakulära specialeffekter och god stämning!
Fler bilder från träffen hittar ni uppe till höger på sidan under fliken "bilder".


Labour day, Porshanken 17 oktober 2015


Klubbmästerskap i snabbskytte
Lördagen den 17 oktober tar vi reda på vem som är Club of Westerns "Gunslinger of the year". Snabbskyttet inleds 1400 HRS och anmälan ska vara tävlingsledningen tillhanda minst 30 min innan start!

Regerande klubbmästare Gert Söderberg 


Ölprovning
1800 HRS börjar vi den årliga ölprovningen, för deltagande så betala in 210 kr på föreningens PG 1260544-0 senast den 5 oktober. Det finns 20 platser så först till kvarn. Lättare förtäring i form av en överdimensionerad "ostbricka" ingår!

Bäst klädd
Temat för kvällen är Labour day så tanken är att vi gestaltar olika yrkeskategorier från det amerikanska 1800-talet. Pris för bäst klädsel! Fattat beslut går ej att överklaga, men kan säkert ändras under kvällens gång om vi känner mutkolvarna rätt i vår jury!

Stiliga herrar!

Thanksgiving, Porshanken 28 november 2015

Vi påminner också om att vi traditionsenligt firar Thanksgiving i Porshanken lördagen den 28 november så boka redan nu in datumet! Mer info om detta kommer inom kort...


Nyårsgrillning
Förra året träffades några från föreningen och avslutade verksamhetsåret med lite grillning dagen före nyårsafton. Det tänkte vi upprepa även i år och hoppas att så många som möjligt kommer ut till stugan och umgås lite förutsättningslöst under någon av mellandagarna. Exakt dag låter vi meddela i december!


Väl mött under hösten 2015
Styrelsen, Club of Western

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar